• Wanneer: iedere vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.
  • Voor wie: vanaf 14 jaar
  • Contributie: € 24,50 per maand

Badminton wordt binnen onze vereniging op een recreatieve manier bedreven: we zijn geen lid van de landelijke bond en spelen ook geen landelijke of regionale competitie. Binnen de vereniging wordt een interne clubcompetitie georganiseerd voor gemengd dubbel. Aan deze competitie kunnen leden deelnemen op vrijwillige basis.

Nadere informatie

badmintonZoals gezegd, we zijn een zuiver recreatieve club -spelen dus geen bondscompetitie en spelen dus voor de lol. Dat betekent niet dat het er niet fanatiek aan toe kan gaan. We hebben een interne gemengd dubbelcompetitie bestaande uit meerdere poules waaraan leden op vrijwillige basis aan mee kunnen doen. De sporthal heeft drie banen, er wordt over het algemeen dubbel gespeeld, maar meestal is er ruimte genoeg ook om nog een afmattend half uurtje te enkelen.

Dit is slechts tekst: wanneer bovenstaande informatie naar meer smaakt, kom dan vooral eens een avondje vrijblijvend meespelen, dan krijg je een veel betere indruk van de club en haar leden. Als je dat wil, laat het even weten dan willen we je graag wegwijs maken.