• Wanneer: iedere woensdagavond van 21.00 uur tot 22.30 uur
  • Voor wie: Vanaf 18 jaar
  • Contributie: € 22,75 per maand (exclusief kosten competitie)

We beoefenen het volleybal op een recreatieve manier en zijn niet aangesloten bij de NeVoBo. Er spelen twee dames- en twee herenteams in de recreantencompetitie Maas en Waal.

Nadere informatie

volleybalHet is een echte recreatieve club, maar we spelen wel met 2 heren en 2 dames teams in de recreantencompetitie Maas en Waal. We trainen niet als zodanig, maar gewoon gezellig met z’n allen dat wil zeggen: gemengd. De training start om 21.00 met warmlopen, rekken en strekken, daarna wordt onder leiding van de trainer – veelal met bal – gewerkt aan de conditie en volleybaltechnieken, vooral de basistechnieken komen aan de orde. Deze training duurt ongeveer 1 uur, daarna worden er gemengde teams gemaakt en spelen we tot 22.30 een partijtje, meestal voorzien van tips / opmerkingen van de trainer. Na de douche is evalueren mogelijk aan de bar.

De eerste 2 weken kun je rustig meetrainen / spelen, kijken of het iets voor je is en daarna beslis je pas of je lid wordt. Zaalschoenen en sportkleding heb je wel nodig. Beheers je de basistechnieken, dan kun je ook meedoen aan de recreantencompetitie, mits er plaats is; er zijn nu twee dames- en twee herenteams. Thuiswedstrijden worden zoveel mogelijk op woensdag om 20.00 uur, soms op donderdag om 21.00 uur in de Kloosterhof te Weurt. Uitwedstrijden kunnen van maandag- tot en met vrijdagavond gespeeld worden.